Personlig Träning

Genom privat Personlig Träning i en exklusiv och unik miljö ger vi dig de bästa förutsättningarna att uppnå dina träningsmål.

En personlig tränare gör stor skillnad!

Om du vill ha ut maximalt resultat av din träning så är personlig träning något för dig! En personlig tränare hjälper dig att nå dina träningsmål genom gedigen kunskap inom styrketräning, konditionsträning, rörlighetsträning och näringslära. Tillsammans skräddarsyr vi träningen efter dina specifika mål och förutsättningar. Du lär dig träna effektivt och säkert med rätt teknik redan från start. Vi skapar motivation och inspiration för en bättre, roligare och mer effektiv träning. En PT hjälper dig även med kostråd och kroppsammansättningstester.

Vem behöver en personlig tränare?

Som nybörjare har du mycket att vinna på att träna rätt från början. Du besparar dig många (ibland smärtsamma) erfarenheter och overksamma träningstimmar genom att träna med en PT. Har du tränat ett tag men fastnat i träningen kan du behöva någon som ger dig en knuff vidare, ger dig nya träningsrörelser eller förbättrar de gamla, ser över kosthållningen och tar dig till nästa nivå. Tränar du på hög motionsnivå eller elitnivå kan en PT vara det där extra som hjälper dig hela vägen fram. Oavsett träningsnivå behövs ibland en utomstående expert som ser över teknik, träningsprogram och som ser till att det blir variation på träningen.

Om personlig träning

Att ha en personlig tränare är att optimera sin träningstid.

Du slipper slösa tid på att göra fel övningar eller träna på ett sätt som kanske inte leder till det du vill. En PT kan hjälpa dig oavsett vilken nivå du tränar eller motionerar på. Det är stor skillnad på att lära sig träna rätt från början och på att prova sig fram, där det senare ofta leder till att det tar dubbelt så lång tid att uppnå önskade resultat. Därför är det också stor skillnad på att fråga en kompis eller gyminstruktör om råd och tips än anlita en utbildad tränare som lägger upp ett tränings- och kostprogram specifikt till dig.

Tränar du med PT?

Grattis! Studier har nämligen visat på flera fördelar med att träna med PT gentemot att träna helt på egen hand. Denna studie visade att muskelmassan (fettfri massa) ökade betydligt mer för PT-gruppen vilket ledde till att den totala viktminskningen var större hos de utan PT, MEN, att minskningen av fett var större i gruppen med PT.

Sammanfattningsvis ser vi alltså att istället för att bara gå ner i vikt, har man i PT-gruppen gjort en så kallad ”recomposition” av fördelningen mellan fett och muskler! Vilket ju är precis det vi alla vill!

Dvs. att träna med PT eller träning upplagd av PT ger:
1. Snabbare ökad styrka
2. Bättre kondition (VO2)
3. Mer muskelmassa
4. Mindre fett

Ta steget redan idag!

Vi har hjälpt tusentals att komma i form sedan 2009 och när man väl bestämt sig är det viktigt att komma igång så fort så möjligt.

  • Personlig Träning – Master

    870kr
  • Personlig Träning Duo

    1.125kr

Kostnadsfritt

Boka konsultation

Så hjälper vi dig att välja det paket som passar dig bäst och tar dig ett steg närmre mot att bli kund hos oss.

Psst… visste du att vi erbjuder delbetalning på 3, 6, 12 eller 24 månader när du betalar med PaysonFaktura.