Weight Loss Club

Tappa vikt och kom i form med några av Malmös bästa Personliga Tränare på vackra Limhamn!

Vi garanterar resultat! Köp din plats redan idag och börja din resa!

Passen hålls i crossfit salen varje Tisdag kl 19:45, Fredag kl 19:00 samt Söndag 12:00.

Klippkort 4gg, 12gg samt 3 månaders kort köps på lets deal när vi ligger ute där annars direkt hos oss.

För köp kontakta info@topfitness.se. Har du köpt ditt kort på lets deal tar du enkelt med din kod och visar köpet på din telefon för instruktören som ser om ditt köp är ett klippkort 4gg, 8gg eller 3 månaders kort med fria antal pass. Därefter får du ditt kort direkt på plats. I WLC ingår oxå en enkel kost meny med recept samt kroppsanalysen där du får veta: Vikt, underhudsfettmassa, muskelmassa samt bukfett.

WLC finns i samma lokaler som The Raw Gym i Limhamn. 

Vi har ej möjlighet att svara i telefon/sms/mail om väganvisningar. The raw gym, geijersgatan 2

 

Glöm inte gilla vår facebook-sida för kontinuerlig uppdatering av info!

Tränare

Raid

Är 44 år. Har själv stort intresse av träning och hälsa. Tränat i över 20 år och tränar nu gym och crossfit. Är utöver tränare på Wlc även coach på cf-Malmö och tränare på Friskis Malmö.

Elias

Jag heter Elias Ingemarsson. Sysslat med sport i nästan hela mitt liv men har under de senare åren riktat in mig mer på gymmet. Jobbar som personlig tränare för Top Fitness och håller även i pass för Weight loss club. Är en kille med höga mål och en stark vilja.

Alexander

Heter Alexander och är 21 år. Har styrketränat i många år, främst gym men sedan 1 år tillbaka lagt till Crossfiten, vilket blivit en stor del av min dagliga träning.

Om träningen

Träningen fokuserar på såväl bål, rumpa och mage som fettförbrännande pass. Exempel på träning kan vara intervallträningar, styrka med kroppen som motstånd, funktionell träning och core träning samt de redskap som finns i crossfit salen.

Alla pass är upplagda så att alla ska kunna vara med oavsett tidigare träningsvana!!

Bäst av allt! Vi garanterar resultat så anmäl dig redan idag!

Åtkomst till WLC papperna

Gäller endast våra medlemmar, lösenord fås vid första tillfället.
 
WLC Kost

Villkor

Köpt Träningspaket gäller endast för den köpta perioden. Alla priser är inkl. moms. Utöver avgiften för Träningspaket tillkommer inget (så som inträde till gymmet eller dylikt). Ej återbetalning. Missad träningsvecka/dag kompenseras ej med ny. Anmälan är bindande.