Weight Loss Club

Tappa vikt och kom i form med några av Malmös bästa Personliga Tränare på vackra Limhamn!

Vi garanterar resultat! Köp din plats redan idag och börja din resa!

Passen hålls varje söndag kl 12:00-13:00, tisdag kl 19:45-20:45 samt torsdag kl 18:00-19:00Klippkort 4gg, 8gg och 12gg köps på lets deal när vi ligger ute där annars direkt hos oss.

För köp kontakta daniel@topfitness.se. Har du köpt ditt kort på lets deal tar du enkelt med din kod samt visar köpet på din telefon så instruktören ser om ditt köp är för 4, 8 eller 12 pass, därefter får du ditt kort direkt på plats. I WLC ingår oxå en enkel kost meny med recept samt kroppsanalysen där du får veta: Vikt, underhudsfettmassa, muskelmassa samt bukfett.

WLC finns i samma lokaler som The Raw Gym i Limhamn. 

Vi har ej möjlighet att svara i telefon/sms/mail om väganvisningar. The raw gym, geijersgatan 2

Glöm inte gilla vår facebook-sida för kontinuerlig uppdatering av info!

Vi garanterar resultat! Köp din klippkort redan idag och börja din resa!

Grupperna i år har fortsatt precis som förra året att vara en succé med fullt antal anmälda samt otroliga resultat på samtliga deltagare!

Vi tar emot anmälningar direkt via formuläret här på hemsidan om du köpt via lets deal glöm ej att uppge din kod.

Begränsat antal platser så var ute i god tid! Träning i 4 veckor, föreläsning och vägningar, allt i ett paket! Bara hos WLC! Endast 1500kr.

Ansök redan idag!

4 + 2 =

Ägare och grundare av Weight loss club, Daniel Borbjerg

Våra två duktiga tränare på WLC med många års erfarenhet, Max och Lina

Föreläsning

Weight Loss Club inleds med en föreläsning i Kost och Kosttillskott där vi talar om bra och dåliga val. Du får enkla redskap för att ändra din kost så att du får resultat på dina fyra veckor tillsammans med oss. Det går naturligtvis även att fortsätta hålla kosten efter dessa fyra veckorna. Du får information om vilka kosttillskott som är bra för dig och som kan hjälpa dig få igång din förbränning samt hjälpa den som har svårt att äta regelbundet. Föreläsningen är alltid kl 12.30-14.00 på utsatt startdatum.

Föreläsningen är frivillig och man kan delta i WLC även om man ej vill delta i föreläsningen, ex om man enbart är ute efter våra effektiva träningspass.

Vi träffas The Raw Gym, geijersgatan 2, Limhamn. Glöm inte gilla vår facebook-sida för kontinuerlig uppdatering av info! Vi har ej möjlighet att svara i telefon/sms/mail om väganvisningar.

På föreläsningsdagen sker även första kroppsanalysen där du får veta: Vikt, underhudsfettmassa, muskelmassa samt bukfett. Denna mätningen sker ENDAST denna dagen och vid sista träningstillfället.

Startplats Limhamn: The raw gym, geijersgatan 2.

GRATIS PARKERING!

Om träningen

Träningen fokuserar på såväl bål, rumpa och mage som fettförbrännande pass. Exempel på träning kan vara intervallträningar, styrka med kroppen som motstånd, funktionell träning och core träning samt de redskap som finns i crossfit salen.

Alla pass är upplagda så att alla ska kunna vara med oavsett tidigare träningsvana!!

Bäst av allt! Vi garanterar resultat så anmäl dig redan idag!

Åtkomst till WLC papperna

Gäller endast våra medlemmar, lösenord fås vid första tillfället.
WLC Kost

Villkor

Köpt Träningspaket gäller endast för den köpta perioden. Alla priser är inkl. moms. Utöver avgiften för Träningspaket tillkommer inget (så som inträde till gymmet eller dylikt). Ej återbetalning. Missad träningsvecka/dag kompenseras ej med ny. Anmälan är bindande.