Personlig Träning

Personlig träning kan ske på gymmet eller utomhus. Ett pass med en personlig tränare är 2-3 gånger så effektivt som ett ”vanligt” träningspass.

Boka tid direkt!

En personlig tränare gör stor skillnad!

Om du vill ha ut maximalt resultat av din träning så är personlig träning något för dig! En personlig tränare hjälper dig att nå dina träningsmål genom gedigen kunskap inom styrketräning, konditionsträning, rörlighetsträning och näringslära.

Tillsammans skräddarsyr vi träningen efter dina specifika mål och förutsättningar. Du lär dig träna effektivt och säkert med rätt teknik redan från start.

Vi skapar motivation och inspiration för en bättre, roligare och mer effektiv träning. En PT hjälper dig även med kostråd och kroppsammansättnings tester.

Vem behöver en Personlig tränare?

Som nybörjare har du mycket att vinna på att träna rätt från början. Du besparar dig många (ibland smärtsamma) erfarenheter och overksamma träningstimmar genom att träna med en PT.

Har du tränat ett tag men fastnat i träningen kan du behöva någon som ger dig en knuff vidare, ger dig nya träningsrörelser eller förbättrar de gamla, ser över kosthållningen och tar dig till nästa nivå.

Tränar du på hög motionsnivå eller elitnivå kan en PT vara det där extra som hjälper dig hela vägen fram. Oavsett träningsnivå behövs ibland en utomstående expert som ser över teknik, träningsprogram och ser till att det blir variation på träningen.

Om Personlig träning

Att ha en personlig tränare är att optimera sin träningstid.

Du slipper slösa tid på att göra fel övningar eller träna på ett sätt som kanske inte leder till det du vill. En PT kan hjälpa dig oavsett vilken nivå du tränar eller motionerar på.

Det är stor skillnad på att lära sig träna rätt från början och på att prova sig fram, vilket ofta tar dubbelt så lång tid. Därför är det också stor skillnad på att fråga en kompis eller gyminstruktör om råd och tips än anlita en utbildad tränare.

Referens bilder

Vi har över hundratals referenser som kan fås på begäran…

Priser

Vi hjälper dig som vill gå ner i vikt, öka i muskelmassa, komma i form eller helt enkelt må bättre! Hos oss är alla välkomna! Alla priser är inkl. moms.

Personlig träning Duo (2st)

1,5*h/pris

Personlig träning 1 timme

650kr/h

Personlig träning 4 timmar

600kr/h

Personlig träning 8 timmar

550kr/h

Personlig träning 12 timmar

500kr/h

Personlig träning 20 timmar

475kr/h

Personlig träning 30 timmar

425kr/h

Träningsprogram Basic inkl. 55min genomgång

Träningsprogram Advanced inkl. 2 x 55min genomgång

Kroppsmätning (fett, muskler m.m)

Kostschema

Funktionsanalys 90 min

Rörelseanalys, fystester (styrka&kondition) utvärdering (rehab/prehab) och Energibehov (BMR).

Boka tid direkt

Utöver avgiften för PT-timmar tillkommer inget (så som inträde till gym eller dylikt).

Boka tid här

Villkor

En PT timme är 55 minuter. Avbokning senast 23 timmar innan bokad tid. Köpta PT-timmar har en giltighetstid på 6 månader från köpdatum. Alla priser är inkl. moms. Utöver avgiften för PT-timmar tillkommer inget (så som inträde till gym eller dylikt). Betalning sker via faktura. Ej återbetalning.